Новиот проект на креаторот на Oatmeal, Метју Инман, е игра со карти. Но, не е вообичаена игра со карти со магии, змејови и мечеви, туку е игра со мачки, ласери и експлозии! Ако се суди според успехот на Kickstarter кампањата, тогаш мачки и експлозии се win! комбинација. За само неколку дена играта успеа да собере […]

Прочитај повеќе