Илон Маск не е баш срамежлив кога друштвените мрежи се во прашање. Често твита и комуницира на оваа платформа. Сепак ова недела имавме ретка пригода на неговите профили на Twitter и Instagram да видиме слики и видеа од погонот во кој се произведува Tesla Model 3. Засега компанијата доцни со планираното производство на возила. Ова […]

Прочитај повеќе

Tesla Motors без сомневање ги креира најубавите електрични автомобили, за жал цената на возилата прави тие да бидат далеку од достапни за најголем број од корисниците. Ова би можело да се промени во 2017 година за кога е најавен новиот модел Tesla Model III кој би чинел 35.000 долари или речиси половина од досегашниот модел. […]

Прочитај повеќе