QR кодовите се веќе составен дел од промотивните активности на големите светски компании. Прашање на време беше кога филмските студија ќе започнат да ги имплементираат QR кодовите при рекламирањето на своите нови филмски хитови. Fox Searchlight е првото филмско студио кое за промоцијата на својот филм Martha Marcy May Marlene направи голема QR кампања. Студиото […]

Прочитај повеќе