За до го реши проблемот со неавторизирана музика во стримовите, Twitch објави нов сервис Music Library со кој ќе им понуди музика на гејмерите кои во своите стримови не зборуваат, туку пуштаат музика. Проблем е што има поплаки за прекршување на авторските права па видеата остануваат без звук. Twitch Music Library за сега доаѓа со […]

Прочитај повеќе