#Episode 1 ќе биде првиот турнир во DotA 2 со кој се наговестува DotA шампионат, кој е заеднички организиран од гејминг центарот RELIC и Dota2.Mk кои велат, за GG.mk, дека сакаат да организираат 4 турнири годишно и на крај да го прогласат најдобриот тим во лигата. На првиот турнир можат да се пријават 32 учесници, […]

Прочитај повеќе