Новиот прелистувач за кој се повеќе се шпекулира дека ќе дојде со Windows 10 ќе биде целосно различен од тоа што сме навикнале од Internet Explorer. Со работно име Spartan, овој прелистувач ќе има и многу други функционалности кои не доаѓаат, ниту на останатите прелистувачи. Една од нив е можност да се селектира текст од […]

Прочитај повеќе