Лотарија на Македонија и Casinos Austria конечно ја издадоа дигиталната платформа за обложување и игри на среќа. Најавата за заедничка платформа е од минатата година кога со законско решение беше забрането обложување на платформи надвор од Македонија. Но, сега стартуваат македонските обложувалници. Прва на која наидовме е 2Win.mk која е достапна буквално од последните денови […]

Прочитај повеќе