Пајак-кучиња, вознемирување на девојка по улиците на Њујорк и потполни странци кои се бакнуваат за првпат… се дел од видеата кои ја одбележаа 2014 година на YouTube. Се разбира целокупното претсавување на најдобрите лански YouTube видеа не би било комплено без традиционалното враќање во изминатаата година. [youtube]zKx2B8WCQuw[/youtube] Најгледаните 10 видеа во 2014 имаат стотици милиони […]

Прочитај повеќе

Вкупно имаше 1.000.000.000.000 (мак. билион) прегледи на видеа оваа година, пишува YouTube на својот блог на кој ги објави најпопуларните видеа и канали за 2011-та. „Тоа се скоро 140 прегледи на видеа за секоја личност на планетата. Двојно повеќе од сите ѕвезди од Млечниот пат. Да имав пени за секое… Ок, сфаќате што сакам да […]

Прочитај повеќе

Сигурно сте се прашале кои се најгледаните видеа на YouTube и сте имале разни претпоставки за тоа… но, она што ќе ви го откриеме во овој текст е далеку од вашите очекувања. Лично бев запрепастен за тоа кои се 10-те најгледани видеа на YouTube на сите времиња… Како најгледано видео со повеќе од 610,850,000 прегледи […]

Прочитај повеќе