Повторно декмври, ново пребројување на пиратираните серии и повторно Game of Thrones. Во 2014 година серијата преку BitTorrent е преземена дури 8.1 милиони пати, серијата постави и рекорд по бројот на сидери со 254.114 кои ја споделуваа серијата истовремено, јави Mashable. Зад Game of Thrones на HBO, следат Walking Dead на AMC со 4,8 милиони […]

Прочитај повеќе