Фронтменот на Radiohead, Том Јорк, им донесе одличен новогодишен подарок на своите фанови. Новиот соло сингл You Wouldn’t Like Me When I’m Angry сега е бесплатен за преземање или за стрим, иако за неа можете да платите колку што сакате. Овој модел на продавање на музика е типичен за г. Јорк и Radiohead, но истовремено […]

Прочитај повеќе