Во дванаесетата епизода на емисијата за игри GG.mk конечно дојде на ред да се рецензира This War of Mine. Се работи за независна игра од полско студио кое е базирана на војната во Босна и Херцеговина, поточно на вистинската опсада на Сараево. Во This War of Mine треба да ја преживеете опсадата во реалистична и […]

Прочитај повеќе