По добро или лошо, месецот мај ќе биде запаметен со мал број ААА игри, но еден куп симпатични инди наслови кои ќе се натпреваруваат за вашето внимание. Па така, откако ќе ги проверите потенцијалите на долго-очекуваната Prey, нурнете се во нашата прва македонска ААА игра во епизоди – Sonder. Никако не застанувајте тука и освојте […]

Прочитај повеќе

Trailed е видеоигра изработена од група од седум студенти од Montreal National Animation and Design Center за само четиринаесет недели. Играта е креирана со Unreal Engine 4, кој од неодамна е достапен за сите за претплата од 19 долари и 5 отсто од приходите од играта. Тоа што навистина имресионира е изгледот на играта, на […]

Прочитај повеќе