Trailed е видеоигра изработена од група од седум студенти од Montreal National Animation and Design Center за само четиринаесет недели. Играта е креирана со Unreal Engine 4, кој од неодамна е достапен за сите за претплата од 19 долари и 5 отсто од приходите од играта. Тоа што навистина имресионира е изгледот на играта, на […]

Прочитај повеќе