Aко очекувате само Владата да направи нешто за вашиoт стратап, тогаш откажете се веднаш, одговори министерот за странски инвестиции Веле Самак на громогласен аплауз на четвртиот Startup Grind Skopje. Салата во American College беше полна со млади луѓе кои се лути што, ете, властите не им го олеснуваат претприемачкиот живот, но г. Самак ја кажа […]

Прочитај повеќе