Пајак-кучиња, вознемирување на девојка по улиците на Њујорк и потполни странци кои се бакнуваат за првпат… се дел од видеата кои ја одбележаа 2014 година на YouTube. Се разбира целокупното претсавување на најдобрите лански YouTube видеа не би било комплено без традиционалното враќање во изминатаата година. [youtube]zKx2B8WCQuw[/youtube] Најгледаните 10 видеа во 2014 имаат стотици милиони […]

Прочитај повеќе