Македонскиот тим Еdge се враќа од Белград со две награди од регионалниот Nordeus Hackaton. Тимот за само 24 часа успеа да направи игра Hot Escape која беше изгласана како игра со најдобар гејмплеј, и како најдобра игра според публиката. Тимот е составен од Ангел Ќосески, Ненад Каевиќ, Никола Јордановски и Филип Николовски. Post by Nordeus […]

Прочитај повеќе