Не Мрази е нова бесплатна македонска апликација од студиото Education Through Play, која е креирана да помогне во борбата против говорот на омраза на интернет. Мобилната апликација е креирана како додаток на сервисот НеМрази.мк кој е поставен како центар каде корисниците можат да научат како да ја препознаат омразата онлајн. На сајтот и во апликацијата […]

Прочитај повеќе