Вчера во ЕУ Инфо Центар беа доделени наградите Сајт на годината за 2018 година. Ова е деветто издание на манифестацијата која ја организира дигиталната маркетинг агенција Media Solutions со поддршка на Кожувчанка ДОО Кавадарци. Сајт на годината има за цел да ги истакне и награди најдобрите сајтови во изминатата година во повеќе категории, и да го вреднува трудот […]

Прочитај повеќе

Се поделија и новите награди за Сајт на годината, но поминаа со чувство на дежаву. Се повторија номинираните сајтови во 20 категории и по некој победник, ист како и претходните години. Македонскиот „сајбер простор“ како што го нарече претседателот на Македонија, кој е покровител на наградите, сепак не е којзнае колку голем простор. Има стотина […]

Прочитај повеќе