(Овој текст е на Митко Цабевски, првично објавен на неговиот блог. Митко е основач на стартапите Ambio.me и u:Plug, и гостин на следниот Startap Grind Skopje) _____________________________________________________________________________________________ Имав прилика да го пробам убер популарниот Uber во Софија. Да бидам искрен, бев прилично љубопитен како Uber ќе се снајде во една балканска земја каде што такси […]

Прочитај повеќе