FlagIT е нов проект на македонскиот стартап H-Sense, кој ќе ви помогне едноставно да ги најдете сите основи податоци за некоја држава на едно место. Покрај знамињата на државите FlagIT, нуди и API со информации за државата кое може да биде преземено од девелоперите за нивните апликации. „Ова не е измислување на топла вода или […]

Прочитај повеќе