Пајак-кучиња, вознемирување на девојка по улиците на Њујорк и потполни странци кои се бакнуваат за првпат… се дел од видеата кои ја одбележаа 2014 година на YouTube. Се разбира целокупното претсавување на најдобрите лански YouTube видеа не би било комплено без традиционалното враќање во изминатаата година. [youtube]zKx2B8WCQuw[/youtube] Најгледаните 10 видеа во 2014 имаат стотици милиони […]

Прочитај повеќе

Facebook ја објави листата на 10 настани кои го привлекоа најголемиот дел од нашето внимание оваа година. Светското фудбалско првенство, епидемијата на ебола, Ice Bucket Challenge, смртта на Робин Вилиамс се дел од настаните кои ја одбележаа 2014 година, според 1,35 милијарди корисници на Facebook. Еве како изгледа глобалната листа на настани според корисниците на […]

Прочитај повеќе