Пиво и муабети за кодирање се чини се идеална вечер за програмерите. Ова се покажува со нов Beer & Code настан кој ќе се оддржи по десетти пат во организација на Fridgecheck. Во овој стартап работат македонски програмери, но е воден од хрватскиот основач Иван Мајсторовиќ кој го стартуваше Beer & Code со цел да […]

Прочитај повеќе