Во еден или друг момент, директно или индиректно, се наоѓате во ситуација да треба да чувате милениче. Пред да го направите судбоносниот потег и да го проширите семејството со уште еден член, од клучна важност е да бидете правилно информирани за сите предности и недостатоци кои се врзани за расата на миленичето. How to Buy […]

Прочитај повеќе

Pet Cube e украински стартап, кој на сите сопственици на домашни миленици ќе им овозможи не само да ги следат активностите на домашните миленици преку паметен телефони, туку и да си поиграат си милениците доколку во моментот се презафатени. Во внатрешноста на уредот кој е сместен алуминиумска коцка со раб 10 cm, има камера со […]

Прочитај повеќе