World of Tanks е една од најпопуларните бесплатни-за-играње игри со тенкови, особено сакана и од македонските играчи, но, неодамнешен инцидент не само што беше осудуван од бројните критичари туку и значително ги разочара поголемиот дел фанови. Имено, откако студиото Wargaming го исфрли ултра силниот Chrysler K Grand Finals премиум тенк по цена од неверојатни 80 […]

Прочитај повеќе

Данило Дабиќ од Србија е во моментов најпопуларната YouTube ѕвезда на Балканот со над 125.000 YouTube претплатници и над 16,4 милиони прегледи на неговите кратки видеа. Доколку не го препознавате името можеби ќе би биде познат неговиот YouTube алијас – Zvoganj. Интересно е тоа што YouTube каналот е стартуван уште во 2009-та година, но првиот […]

Прочитај повеќе

Швеѓанинот Феликс Кјелберер, кој несомнено е далеку попознат по неговото алтер его PewDiePie, е гејминг кралот на YouTube, и тука нема ништо ново. Но, тоа што го стави на насловните на сите ИТ блогови е што неодамна беше критикуван од сите страни поради тоа што годишно заработува 7,4 милиони долари од своите откачени видеа. PewDiePie […]

Прочитај повеќе

Феликс Арвид Улф Кјелберг е најверојатно најголемата YouTube ѕвезда во моментов. Доколку не го препознавте според името, тогаш најверојатно го знаете по неговиот YouTube прекар PewDiePie. На YouTube е присутен од 2010 година и сега има над 32 милиони корисници кои го следат. Неговите видеа се прегледани над 6,6 милијарди пати, а само во 2013-та […]

Прочитај повеќе