Интернет зависноста и зависноста од видеоигри не е единствениот проблем со кој може да се соочите. Ново истражувањето на корејскиот психолог Сам-Вок Чои покажува дека Јужна Кореа се бори со уште една зависност – зависност од преголема употреба на паметни телефони. Најголем дел од експертите за зависности во западниот свет се сомневаат во постоењето на […]

Прочитај повеќе