Victoria’s Secret се приклучи во трката за креирање на паметни фитнес додатоци. Овој пат се работи за нов спортски градник кој доаѓа со вграден монитор за следење на работата на срцето. Според компанијата која е позната по својата долна облека, паметниот градник е „совршен за трчање, бокс и темпо-вежби“, со дополнуње дека Incredible градникот има […]

Прочитај повеќе