Добри вести за сите .NET развивачи. По пауза се враќа македонската .НЕТ заедница и тоа започнува веќе оваа недела, со настан кој ќе се одржи во MKC Club & Restaurant. „Глобалните програмерски и ИТ заедници имаат особено значење во развојот и напредокот на технологијата како што ја знаеме денес, а исто така и директно влијание на софтверската […]

Прочитај повеќе

Code Camp 2014 ве поканува на најголемиот настан за девелопери кој се одржува во Македонија оваа година. Настаноoт е закажан за 29 ноември, а ќе трае од 8:00 до 17:00 часот во просториите на Универзитетот ФОН. За потсетување минатогодишниот Code Camp го посетија над 1.000 регистрирани посетители. Post by Macedonian .NET User Group. Станува збор […]

Прочитај повеќе