Минијатурни картонски батерии Mini Power се вистински „енергетски додаток во исхраната“ на паметните телефони. Иновација доаѓа од Тсунг Чих-Хсиен кој е добитник на Red Dot наградата за дизајн. Станува збор за батерии за една употреба кои по празнењето се рециклираат, а можат да овозможат дополнително време на работа од 2, 4 или 6 часа во […]

Прочитај повеќе