Минатиот месец Flickr почна на корисниците од САД да им нуди можност за своите омилени фотографии да ги испринтаат во големина 20х25cm или 50х75cm и да ги закачите на ѕид. Сега таа можност им е достапна на сите корисници глобално. „Во вистинско време за празниците, навистина сме возбудени да ја прошириме Wall Art услугата на […]

Прочитај повеќе