Доколку сте како мене тогаш најверојатно никогаш не сте стигнале да ги прочитате правилата за користење или политиките за приватност до крај. Резултатите на истражувањето на Pew покажуваат дека дуре 91 отсто од возрасните, сметаат дека корисниците ја изгубиле контролата околу тоа колку се собираат приватните информации и се користат од компаниите, вели Verge. Facebook […]

Прочитај повеќе