GG.mk ја имаше својата шеста епизода ден пред глобалното лансирање на Warlords of Draenor, петтото продолжување на War of Warcraft. Затоа за да се прослави Draenor, дечките го поканија Анселмо Талота, поранешен инженер во Blizzard, кој зборуваше како е да се работи во компанија која досега нема утнато игра. Покрај неизбежнатa WoW, на GG.mk се […]

Прочитај повеќе