(Oва е гостински пост од Андреј Шевченко, кој работи како маркетинг експерт во софтверска компанија во Варшава, и е во потрага по совршените слушалки) Колку често користите слушалки во уво за слушање музика? За многумина квалитетот на слушалки не е важен, бидејќи ги користат само за разговори. Истите доаѓаат во пакет со паметните телефони, па […]

Прочитај повеќе