Facebook најави голем број на промени во услугите што ги нуди оваа друштвена мрежа, промени кои ќе имаат за цел да ја подобрат приватноста на корисниците. Овие промени требаше да дојдат многу порано, но појавувањето на Google+ и нивната одлична политика за приватност, влијаеше на Facebook конечно да ги послуша корисниците и да превземе нешто […]

Прочитај повеќе