Влегувањето на Google Play сервисите за музика и филм се одлична вест за македонските корисниците кои до сега имаа ограничени пристапи до вакви стриминг сервиси. Но, ако Google Play Music е радост! што го имаме бидејќи нуди бесплатен стриминг на 20.000 песни преку било кој уред, Google Play Movies не е баш толку атрактивен сервис. […]

Прочитај повеќе