Дел од содржини кои се споделуваат на 4Chan се навистина премногу одвратни да се најдат на било кое друго место со нормалниот дел од светот. Доказ за ова е објавата на сликите од убиството на 30 годишната Амбер Коплин кои се појавија на контраверзниот форум. Како сликите да не се доволно да ве шокираат, осомничениот […]

Прочитај повеќе