MаркО, мобилниот асистент на македонското студио за мобилни апликации CodeWell, оди во Полска каде ќе треба да импресионира повторно на Demo Day на Hubraum Krakow. MаркО е победник на еднодневниот натпревар во Скопје организиран од стартап инкубаторите Hubraum и SuperFounders Skopje. Congratulations #MarkO – location-based todo list – we selected in Skopje to join us […]

Прочитај повеќе