Дојде време на хорор приказни и застрашувачки фотографии од кои ќе имате ноќни мори. Време кога треба да ја покажете вашата креативност на една навистина фасцинантна тема. Започнува Sinister Days, второ издание на натпреварот за фотографија организиран од Revoshot, поточно од фотографите Јане Наумоски и Ерина Богоева. Минатогодишниот натпревар помина одлично, со фантастични фотографии и […]

Прочитај повеќе

Mожеби Hallooween заврши, но Sinister Days, натпреварот за македонските креативци да направат свое хорор дело, се уште ги очекува победниците. Дечките од Revoshot, поточно фотографите Јане Наумоски и Ерина Богоева кои го организираат предизвикот, ги објавија сите пријавени дела. Има 38 автoри кои претставија еден куп креативни хорор идеи – има мистериозни приказни, страшни поеми […]

Прочитај повеќе