Microsoft сега им нуди неограничен простор на OneDrive на сите корисниците на Office 365 Personal, Home и University пакетите. Цената на најевтиниот пакет е 7 долари или околу 360 денари. За оваа сума не само што ќе добиете неограничен простор за користење туку и пристап до целиот Office 365 пакет: Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Publisher […]

Прочитај повеќе