Microsoft наскоро целосно ќе ги пензионира имињата на Nokia Lumia и Windows Phone и ќе ги замени со едно заедничко име – Microsoft Lumia. Првата промена ќе биде направена на тимот на Nokia France кои наскоро ќе се преименуваат, а оваа промена ќе следи и на друштвените мрежи. Компанијата за Verge потврди дака по францускиот […]

Прочитај повеќе