Денес ги знаеме Duna Computers како официјален претставник на Apple во Македонија, нивните продавници се во стилот на компанијата од Купертино, исполнити со iPhone и iPad-и. Но во 1994-та години, кога беше основана компанијата кога Apple не беше на врвот, Duna имаше за цел да ги понуди најдобрите технологии во земјава и на интернационалниот пазар. […]

Прочитај повеќе