Гораст, Данко, Бобан и Наум ја посветија седмата епизода од емисијата за игри GG.mk на грандиозните и масивни игри како Grand Theft Auto, Warlords of Draneor и Dragon Age: Inquisition. Eпизодата започна со GTA 5 која Бобан ја прогласи за „најдобра игра оваа година, за која вредат парите“. Тоа што е ново во оваа поправена […]

Прочитај повеќе

GG.mk ја имаше својата шеста епизода ден пред глобалното лансирање на Warlords of Draenor, петтото продолжување на War of Warcraft. Затоа за да се прослави Draenor, дечките го поканија Анселмо Талота, поранешен инженер во Blizzard, кој зборуваше како е да се работи во компанија која досега нема утнато игра. Покрај неизбежнатa WoW, на GG.mk се […]

Прочитај повеќе

Југотон го најави полноќното лансирање на шесттото продолжение на World of Warcraft – Warlords of Draenor. Полноќната продажбата на Warlords се одржува истовремено во целиот свет. Продавницата на Југотон во ГТЦ ќе биде специјално отворена по работното време (од 22:00 до 01:00 часот) на 12-ти наспроти 13-ти ноември 2014, кога посетителите и љубителите на играта […]

Прочитај повеќе

По успешното деби, eмисијата за игри GG.mk ја имаше и својата втора епизода со околу 5.000 прегледи во која ги претставија најновите игри кои се сместени во отворени светови, храбрите идеи зад инди-игрите и Unity Engine. Дечките од GG.mk ги рецензираа Shadow of Mordor и Warlords of Draenor, новото продолжение на World of Warcraft, независната […]

Прочитај повеќе