Фотографите Јане Наумоски и Ерина Богоева организираат креативен предизвик за сите љубители на хорор уметноста. Станува збор за избор на најдобро хорор видео, куса приказна, поема, фотографија или цртеж. Пријавувањето за Sinister Days е веќе започнато и се чини дека и според темата доаѓа во вистински период, неколку недели пред Halloween. Натпреварувачите во овој период […]

Прочитај повеќе