Доколку го сакате хорор жанрот, имате слободно време и апарат или мобилен со добра камера, тогаш Sinister Days III е натпревар токму за вас. Дечките од RevoShot.com, Ерина, Димитар и Јане, по трет пат го организираат онлајн натпреварот за најдобра хорор фотографија. Фотографиите може да се испраќаат до 18-ти ноември преку пополнување на сите полиња […]

Прочитај повеќе

Дојде време на хорор приказни и застрашувачки фотографии од кои ќе имате ноќни мори. Време кога треба да ја покажете вашата креативност на една навистина фасцинантна тема. Започнува Sinister Days, второ издание на натпреварот за фотографија организиран од Revoshot, поточно од фотографите Јане Наумоски и Ерина Богоева. Минатогодишниот натпревар помина одлично, со фантастични фотографии и […]

Прочитај повеќе

Mожеби Hallooween заврши, но Sinister Days, натпреварот за македонските креативци да направат свое хорор дело, се уште ги очекува победниците. Дечките од Revoshot, поточно фотографите Јане Наумоски и Ерина Богоева кои го организираат предизвикот, ги објавија сите пријавени дела. Има 38 автoри кои претставија еден куп креативни хорор идеи – има мистериозни приказни, страшни поеми […]

Прочитај повеќе

Фотографите Јане Наумоски и Ерина Богоева организираат креативен предизвик за сите љубители на хорор уметноста. Станува збор за избор на најдобро хорор видео, куса приказна, поема, фотографија или цртеж. Пријавувањето за Sinister Days е веќе започнато и се чини дека и според темата доаѓа во вистински период, неколку недели пред Halloween. Натпреварувачите во овој период […]

Прочитај повеќе