Сакате да одгледате документарна емисија, но имате само една минута? Никаков проблем! 60 Second Docs има за мисија да спакува квалитетна содржина од информативен карактер во времетраење од само една минута! За да ја оствари целта, 60 Second Docs отфрла покривање на концепти или актуелни работи. На место на тоа, целосно се фокусира на вистински […]

Прочитај повеќе