Доколку мислите дека 2 милијарди долари се премногу за Minecraft, подгответе се за поголемо изненадување. Activision е нов сопственик на King Digital Entertainment, студиото зад Candy Crush, за кое исплати 5,9 милијарди долари. Activision имаат куп наслови на располагање – од легендарните Diablo, Starcraft и Warcraft, па сѐ до Call of Duty, Destiny, Blur, Guitar […]

Прочитај повеќе