Spotify стигна до бројката од 40 милиони претплатници и со тоа е лидер кога сервисите за стрим на музика се во прашање. Она што е поимпресивно е дека до последните 10 милиони корисници сервисот дојде за околу 6 месеци, јави 9to5mac. Во март оваа година сервисот објави дека стигна до 30 милиониттиот претплатник. 40 is […]

Прочитај повеќе