Понудените опции за мобилни интернет пакети на пазарот кај нас е на задоволително ниво, со тоа што дури пред кратко време цените на истиве започнаа да се намалуваат. Без разлика од кој оператор користите интернет услуги, сигурно ви случило да снемате кредит или да ви дојде висока сметка, поради тоа што сте го пречекориле ограничувањето […]

Прочитај повеќе

Паметните телефони стануваат доста важна алатка која ја олеснува и организира работата. Затоа ви нудиме три Android апликации кои се навистина корисни, како апликации за контрола на остварениот мобилен интернет сообраќај, далечинско поврзување со десктоп компјутерот и водење сметка на телефонските повици преку Google календар.

Прочитај повеќе