Autodesk презентираше 3Д принтер кој може да принта навистина големи предмети, и со тоа надмина една од најголемите пречки во развојот на оваа револуционерна технологија. Со Project Escher сега може да се креираат комплексни работи, но она по што навистина се разликува од останатите е што принтерот многу повеќе наликува на производна лента во фабрика, […]

Прочитај повеќе