Следнава алатка ја препорачуваме на сите љубители на авиони. Доколку отсекогаш сте сакале да правите тродимензионални модели на авиони, но сте го немале потребното комплексно знаење во CAD, ова е програмот за вас! Model Air Design 2 е целосно бесплатен за користење. По неговото покренување ќе можете да изберете некој од претходно понудените основни модели, […]

Прочитај повеќе