Официјално нема најава за RTX 2060 верзија на графичките картички од Nvidia, но веќе се појавија првите бенчмарк тестови. Тестовите се дел од бенчмаркот за Final Fantasy XV. За разлика од претходникот по првите тестови се чини дека RTX 2060 ќе биде 4К графичка картичка. Презентираните тестови се направени на 3849 х 2160 резолуција и […]

Прочитај повеќе